EREPUBLIK JOC ONLINE PC GRATUÏT (Simulador polític,econòmic,militar i periodístic)

Bones companys us convido a un joc gratuït, sense descàrrega i molt conegut que corre per internet de simulació política/econòmica/militar/periodísitica on pots jugar i alhora conèixer gent nova i interactuar mentre vas avançant el teu personatge i la teva nació/Estat :)
El cas és que una gran comunitat de catalans(PPCC) ens hem reunit a l'Estat d'Egipte per fer-lo el nostre Estat Català ja que els admins no pensen posar ni catalunya ni Andorra al joc per ara...com que ja controlem aquell Estat (que no té població nativa) ara ens toca fer-lo crèixer en tots els sentits i això només es pot fer ampliant la nostra comunitat de catalans en el país i així creixerem junts mentre ens anem coneixent tots i fem fort el nostre Estat.
Us apunteu? el joc no demana gaire temps per conectar-se vosaltres mateixos decideiu el temps que li voleu dedicar. (100% compatible amb ogame)
SI us agrada la idea i us van aquest tipus de jocs us passo l'enllaç per entrar-hi: http://tinyurl.com/bbvolkn Recordeu sobretot alhora de registrar-vos de fer-ho per Egipte!!! Salut i fins aviat! Uns comunitat de ja + de 70 jugadors catalans us hi espera!!!
Us poso una guia en castellà perquè tingueu una idea de com funciona i algunes captures:
https://docs.google.com/document/d/1z-K9w9t73FWB-ndOW9pyHmK34nBQU-aNtNV2QurpoUM/edit
Mapa del món: http://prntscr.com/pfyhq
El nostre Partit: http://prntscr.com/pfye9
La nostra Milícia: http://prntscr.com/pfyf5
El nostre fòrum de l'Estat d'Egipte: http://iclanners.com/erepublik/eEG/fluxbb/index.php
A més ens conectem al xat sempre i tot ho tenim en català:
Si voleu contactar amb nosaltes:
http://client00.chat.mibbit.com/
servidor: @Rizon
canal: #eAndorra
Al joc el meu nick és el mateix (Naboal) tot i que quan hi entreu em sortirà una advertència i em posaré en contacte amb vosaltres :) i si coneixeu més gent que pugui estar interessada ja sabeu informeu del tema :D
Proveu-ho!editat per: naboal, 18/Gener/2013 - 04:04
Catalans us hi seguim esperant al joc! icon_cool