Precarietat!!

Hola, bon dia a tothom!!

Tal i com he comentat en un post, de moment i per un període indeterminat, el ritme de publicacions serà força erràtic.

Miraré de mantenir el ritme de captures, però no puc dir quant sortiran
Per raons familiars el ritme de publicacions serà força erràtic, ara mateix, ja no puc dir quant...

Miraré de mantenir el ritme de captures, però no puc dir quant sortiran
Per raons laborals el ritme de publicacions serà força erràtic, ara mateix, ja no puc dir quant...

Miraré de mantenir el ritme de captures, però no puc dir quant sortiran
Per fi!!
Moltes gràcies per trobar temps i penjar les noves publicacions. Les trobava molt a faltar.
Moltes gràcies per tot el que fas Teucre i ànims!!! Sembla que el dimarts 25TV va emetre un clàssic d'Anthony Mann i el dilluns 26 ficaran una películ·la possiblement mai ripejada en català. També és inèdita en català la d'en Jacques Tourneur prevista per al 2 de desembre.
Jo, per la meva banda, vaig capturant tot els films d'IB3 i À PUNT.
Moltes gràcies, a tots per la paciència!! hehehe

De tota manera si voleu, li doneu a cercar al cercador de l'Emule, jo, sempre miro de respectar els formats de títol i si veieu que no es publica, és una "drecera" ;)

En referència a 25TV o betevé.... dons ara mateix, no visc a Barcelona i si no les captura el company Borinot... a més a més compta que aquestes cadenes locals, molts cops anuncien en català i al final... no ho son!!! i sempre s'ens pot passar una novetat!! però ara mateix ho trobo molt "raro" que emetin "novetats", de tota manera li comentaré al company Borinot i si les capture, quant quedem me les passarà (o si les considera prou... les faria ell mateix!!)

En la feina anterior ara al final estava de nocturn i en la que he començat aquesta setmana, ja "tornaré" poc a poc a la normalitat, però m'he de posar al dia i no tindré en una temporada tot el temps necessari per atendre les captures, codificar i anar-les publicant, també compteu que venim de tota una temporada farcida de re emissions a TVC!!