REFERÈNDUM

Donat que el govern d'Espanya bloqueja l'accés a la pàgina web del Referèndum, potser el mitjà més senzill per a poder accedir-hi, es descarregar-se el VPN TOR, és gratuït. Us el podeu descarregar a
https://www.tor…nload/download
i un cop instal·lat només cal anar a
https://www.ref1oct.eu/
el lloc web que la Generalitat té a Luxemburg.
Gràcies per la informació!!!
Avui hem votat (enhorabona!!, de debò!!)

Però 844 persones arreu de Catalunya, n'han patit les conseqüències físiques de les "forces" de "seguretat" de l'estat espanyol (a l'hora d'escriure aquestes ratlles.) i esperat!! que demà podrem comptar tota la colla de demandes i querelles que ja esperàvem per celebrar el referèndum, les multes i inhabilitacions pendents que també esperem, així com tota la parafernàlia a prop de les majories silencioses, els que es queden a casa i tota la pesca.

Les primeres declaracions dels democratanonacionalistesdetotalavida (des el 18 de luliol de 1936) és que han fet bé!!!!!!!!!!!!

Doncs NO!!

Les CUP, Òmnium Cultural i l'Assemblea demanen una vaga general pel dia 3 d'octubre, cada dia a les 22.00 de la nit hi ha repic d'atuells (si no ets sord vivint a Catalunya ja en deus haver sentit algun cop....), estigueu atents a les directrius de la Generalitat de Catalunya i de qualsevol dels partits, entitats o qualsevol altre ens que li donen suport.

Només us demano en la mida de les vostres possibilitats de col·laborar i fer saber o promoure qualsevol acció de resistència pacifica, ara i sempre contra aquests invasors.

Ara o ets víctima o botxí
Sí no és ara... quant?. Si no és aquí...on?