Els funcionaris de les Illes no hauran de saber català  Top

 • Els funcionaris de les Illes no hauran de saber català

  El govern ja té l'esborrany de modificació de la Llei de funció pública, que passa de considerar el coneixement de la llengua com a 'requisit' a 'mèrit', excepte en el sistema educatiu · El PSM-IV-Entesa ho considera intolerable

  La llengua catalana no serà un requisit per poder accedir a una plaça de l'administració pública balear. Segons l'esborrany de la modificació de la Llei de funció pública, el coneixement de la llengua pròpia passa de ser un 'requisit' a ser només un 'mèrit', de manera que quan la llei entri en vigor ja no caldrà acreditar coneixements de català per poder ser funcionari. L'única excepció serà per als docents, que sí que hauran de saber la llengua.

  L'actual president del govern, José Ramón Bauzá, ja havia anunciat que eliminaria el requisit del català.

  El grup parlamentari del PSM-IV-Entesa i Més Menorca ha qualificat d'intolerable el 'míssil' llançat pel govern, i l'ha acusat de voler arraconar la llengua en no donar-li el rang de llengua oficial. El diputat Antoni Alorda ha dit que la mesura de l'executiu suposa un 'atemptat contra l'oficialitat' de la llengua catalana, i ha criticat que el primer projecte de llei del govern no sigui per resoldre la situació de crisi econòmica sinó per 'crear una divisió social'.

  http://www.vila…er-catala.html
 • jordicas
 • i
 • 34 visitants

Aquesta llista està feta a partir dels usuaris actius durant els darrers 20 minuts.

ProgramacióAltres webs d'enllaços


Altres WEBs