Bauzá aplica ordres  Top

 • Bauzá aplica ordres

  Si ningú es pensa que això que passa a Mallorca respon a la realitat mallorquina, va llest. Bauzá no té una política pròpia: aplica ordres. No fa sinó aplicar les fórmules elaborades per la FAES, que el PP vol que s'estenguen homogèniament a tot l?estat.

  Si hi va haver un moment "CEDA", de convivència dins el PP de dretes més o menys autònomes, ara ja s'ha acabat. Al PP d'avui, rocallós, només hi ha un missatge i un model: recentralitzar i esborrar tot rastre de divergència lingüística i nacional. On es puga, de del govern; on no, des del combat ideològic, la insistència i la influència. Per la FAES, i pel seu partit, tots nosaltres som una unitat d'actuació. Tant és Palma, com la Palma de Gandia o la Palma de Cervelló.

  En clara reciprocitat, doncs, els mallorquins que avui i demà eixiran al carrer a defensar la llengua ens defensen a tots. Faríem, per tant, el ridícul si no entenguéssem que tots som uns, just quan el PP ens tracta com si tots fóssem uns.

  http://www.vila…ca-ordres.html
 • Aquesta és la nostra desgracia!!

  Els nostres "adversaris" sí que ho tenen clar... però aquí (Catalunya)!!! els "nostres líders" ho obvien... o no els hi interessa... o els agafa massa lluny!!
 • 34 visitants

Aquesta llista està feta a partir dels usuaris actius durant els darrers 20 minuts.

ProgramacióAltres webs d'enllaços


Altres WEBs