Thalassa 10  Top

 • 10è Episodi per Borinot

  Els nens del mar:

  És la història d'una família gairebé com les altres, una parella i cinc nens, que un bon dia decideix fer una ruta cap a Amèrica i arribar fins al cap d?Hornos...
  Apassionat dels vaixells des de sempre, la parella de la Rochefoucauld desitjava viure una aventura nàutica des del dia en què es van trobar.
  Pare de família nombrosa, a trenta anys, l?Olivier es pot beneficiar d'un permís de paternitat. Cécile, la seva dona, és una jove dona atípica seguidora de karate, llicenciada en Història i mare de cinc nens amb només vint-i-vuit anys.
  Després de dos anys de preparació, el 2 d'Agost de 2005, deixen Bénodet, a bord de l'Atao, amb una tripulació ben especial: els cinc nens, que tenen entre divuit mesos i vuit anys... Tots plegats viuran una experiència excepcional: faran front a les còleres de l'Atlàntic, provaran les sensacions del Gran Sud i arribaran al cap d?Hornos.


  ?New York 32?, un vaixell molt exclusiu:

  Ens embarquem a bord del ?New York 32?, una jornada de vela a l'abast de molt pocs navegants. Es tracta d'un model exclusiu, dels anys trenta, del qual se'n van fer unitats limitades.
  Al cap de setanta anys del seu naixement, el ?New York? continua fent gaudir als amants del mar i la vela clàssica. Dels vint bucs construïts encara se?n conserven dinou, i només un, el del Manel López, es troba a Europa.
  Després d'haver passat cinc anys oblidat en un magatzem, s'havia de refer tot: coberta, buc, pal, motor, instal·lació elèctrica? Sis mesos intensos de reparacions per tornar a posar a punt el ?New York? i dotar-lo de l'elegància que correspon a tot un clàssic.
  Després d'haver format part de la glamurosa història de la vela dels Estats Units i d'haver estat anys abandonat, el ?New York 32? obre una nova etapa de la seva llarga història, ara al mar Mediterrani i amb el nom d'?Almaran New York?.
 • 21 visitants

Aquesta llista està feta a partir dels usuaris actius durant els darrers 20 minuts.

ProgramacióAltres webs d'enllaços


Altres WEBs