Els desastres del Rei Artús TDT  Top

 • ELS DESASTRES DEL REI ARTÚS

  Versió TDT * En groc disponibles en versió DVD DUAL

  Segueix les aventures absurdes i èpiques del Rei Artús en els seus intents de satisfer els desitjos capritxosos de la Princesa Ginebra, amb la vana esperança que a la fi accedirà a casar-se amb ell. L'entusiasme del Rei Artús és tan il·limitat com fútils són les recerques. I és que Ginebra no és una princesa qualsevol. Merlí intenta ajudar, però normalment no ho aconsegueix, mentre que Lancelot és simplement inútil. En el bosc de tenebres i mals presagis i en les muntanyes perilloses, Artús ha d'enfrontar-se amb els porcs astuts, cavallers roses, esquirols amb set de sang i l'inevitable Robin Hood amb els seus companys estrafolaris...

  Web Oficial

  Més informació S3

  Més informació

  Pàgina de descarrega

  GUÍA DE CAPÍTOLS:


  01x01 - Els desastres del Rei Artús - Embrancat amb branques [RIP TDT TV3 Català per a rucatala.org] Per Teucre.avi

  Davant de l'horror de tots els habitants de Camelot, la princesa Ginebra s'ha aficionat a tocar la bateria! El rei Artús, en un rampell de passió, s'ha ofert per fer-li de professor, però la seva estimada princesa l'ha convençut que li vagi a buscar una branca del roure cantaire per fer un duet. Mentre ella toca, la branca podria cantar!


  01x02 - Els desastres del Rei Artús - El pergamí d'Arusella [RIP TDT TV3 Català per a rucatala.org] Per Teucre.avi

  Avui és el Dia del Pare i la princesa Ginebra està decidida a regalar-li el pergamí d'Arusella al seu estimat pare. La pega és que el pergamí és al Castell Rosa, vigilat per un destacament de Guardes Roses. Per sort, el rei Artús està disposat a jugar-se la vida per seva estimada princesa. El que no sap és que en Robin Hood també hi vol dir la seva!


  01x03 - Els desastres del Rei Artús - El dofí tirolès cantaire de Kirkwall [RIP TDT TV3 Català per a rucatala.org] Per Teucre.avi

  Quan la princesa Ginebra expressa el desig de tenir el famós Dofí del Cant Tirolès, el rei Artús i Merlí comencen a navegar cap a Dolphin Rock en aigües escoceses prop de Kirkwall. Els segueixen sir Lancelot i sir Martyn. Tots dos volen matar el rei i prendre-li la corona. Però els cavallers traïdors són el problema menys important per al rei Artús quan descobreix que sentir el cant del dofí fa ballar la gent fins a la mort.La solució del rei Artús és acostar-s'hi silenciosament per sota l'aigua, però un pop i un calamar gegants tenen altres idees. Finalment, el rei decideix que tots els dofins s'assemblen -tret del detall que els que canten a l'estil tirolès porten lederhosen (pantalons de cuir tirolesos).


  01x04 - Els desastres del Rei Artús - El laberint de les ànimes perdudes [RIP TDT TV3 Català per a rucatala.org] Per Teucre.avi

  El rei Artús, perseguit per en Robin Hood i la seva trepa, ha rebut l'últim encàrrec de la seva estimada. Ara resulta que vol que li converteixi una sabatilla... en or! En Merlí sap com fer-ho, però cal anar a la bassa de l'or, situada al centre del Laberint de les Ànimes Perdudes! Entrar-hi no és massa difícil... però qualsevol en surt!


  01x05 - Els desastres del Rei Artús - El regal sorpresa [RIP TDT TV3 Català per a rucatala.org] Per Teucre.txt

  En Merlí ha descobert una poció que farà que la princesa Ginebra, per fi, es vulgui casar amb el rei Artús. La mala sort farà que la destinatària de la poció no sigui la princesa, sinó la seva dama d'honor, la Pètal! Ara el rei ha de buscar els ingredients per desfer l'encanteri. Però trobar una ploma d'un mussol volador cap enrere i un pèl d'unicorn invisible no és gens fàcil!


  01x06 - Els desastres del Rei Artús - La rosa de vidre [RIP TDT TV3 Català per a rucatala.org] Per Teucre.avi

  La germana del rei Artús, l'amable i gentil Lady M, és introduïda en aquest episodi quan arriben el rei Artús, Merlí i Splag al seu castell. Lady M, indignada pel fet que aquest tresor nacional vagi a parar a mans de la mimada Ginebra, adverteix al seu germà sobre les forces obscures i els pagesos enfadats...

  01x 07- Els desastres del rei Artús - L'aventura Vikinga [RIP TDT S3 Català per a rucatala.org] Per Teucre.avi

  Els desastres del Rei Artús - L'aventura vikinga

  La princesa Ginebra ha demanat una taula nova, però ha de ser de Noruega. En un nou intent per guanyar-se el seu afecte, el rei Artús plantarà cara als temibles vikings, als trolls gegants, als llops salvatges i fins i tot a una desbandada de conills de Noruega! Però val la pena, perquè tot plegat podria suposar la creació de la llegendària Taula Rodona.

  01x08 - Els desastres del Rei Artús - Missió implausible [RIP TDT TV3 Català per a rucatala.org] Per Teucre.avi

  Després de descobrir que la princesa Ginebra ha estat traslladada al castell d'en Hadrian, el rei Artús ha decidit envair Escòcia. Un petit error a l'hora de guiar l'exèrcit del rei, farà que l'Artús disposi tan sols de quatre homes per assetjar el castell. I si resulta que la Ginebra no és al castell? On redimonis s'ha ficat, la princesa?!

  01x09 - Els desastres del Rei Artús - La font de la joventut

  Un crit esglaiador trenca la pau de la nit de Camelot quan la traumatitzada Ginebra descobreix que té un cabell blanc. El rei Artús ràpidament organitza una gran expedició a la misteriosa Avalon per trobar la Font de la Joventut.
  Després de vèncer Bruixes de Sorra, Guardes de Pedra i Monstres de Boira arriben a la famosa Font, que converteix Merlí en un bebè, Splag en un marrec de cinc anys, sir Martyn en un perdonavides de deu anys i sir Lancelot en un adolescent ple de grans. En trobar-se tancats en els horts plens d'explosius d'Avalon, el rei Artús dirigeix les seves cohorts infantils en una gegantina batalla de menjar contra les Forces Obscures d'Avalon.

  01x10 - Els desastres del Rei Artús - Els desastres del circ [RIP TDT TV3 Català per a rucatala.org] Per Teucre.avi

  El rei Artús, en descobrir que la seva estimada Ginebra s'ha quedat sense dama d'honor, viatjarà fins a Baden-Baden per anar a buscar la cosina de la Pètal, la Tatiana, una trapezista que només anirà a Camelot si s'hi pot endur els seus dos micos...
  Però compte, que resulta que els micos són de la malvada comtessa Griselda! Que comenci la persecució!

  01X11 - Els desastres del Rei Artús - Els desastres del Rei Artús - L'ós que va ser un os

  La princesa Ginebra vol un animal de companyia i decideix que el petit Ós d'Or de Tundoor encaixaria perfectament amb el seu estil de vida. Però l'horripilant bosc de Tundoor és el cau de la malvada bruixa Morgan Le Fay, que s'enfada quan el rei Artús, sense voler, li destrueix la casa. Morgan fa un encanteri a Robin Hood i l'obliga a perseguir el rei. Però Artús esquiva Robin destruint un rusc.

  01x12 - Els desastres del Rei Artús - Els paons de Penzance [RIP TDT TV3 Català per a rucatala.org] Per Teucre.avi

  Tothom està convençut que els paons de Penzance només són un mite. Tothom, menys el rei Artús que, per complaure els desitjos de la seva estimada princesa Ginebra, remourà cel i terra per aconseguir una ploma d'un dels paons de Penzance. Per cert, viuen en un bosc tan aterridor, que ni tan sols les forces fosques no gosen entrar-hi.


  01X13 - Els desastres del Rei Artús - El palau de gel

  Ara resulta que la princesa Ginebra vol un palau de gel!

  El rei Artús ja sap que li toca anar-se'n cap a Suïssa, a passar fred, a tenir-se-les amb l'abominable home de les neus i a competir contra dos dels millors arquers de tota la història: en Robin Hood i en Guillem Tell!


  02x01 - Els desastres del Rei Artús - El bosc de les forces fosques

  El rei Artús, en saber que a la princesa se li ha ficat al cap que vol volar, s'ha inventat el primer globus aerostàtic de l'Edat Mitjana, propulsat per l'alè d'un drac. Després d'un petit accident, l'Artús i en Robin s'hauran d'enfrontar als terribles caballers morats i al cérvol xisclaire de Salisbury. I tot perquè la princesa pugui arribar a l'hora a la classe de tapissos!

  02X02 - Els desastres del Rei Artús - Rei de la lluna

  El rei Artús, per satisfer l'últim desig de la seva estimada princesa Ginebra, viatjarà pel cel fins a la lluna i tornarà amb la millor pedra de la lluna que s'hagi vist mai. Almenys ell n'està convençut. Les batusses amb els pagesos del nord de Gal·les i el combat amb en Rito, el gegant de pedra, acabaran de posar color a aquesta aventura tan poc astronòmica!

  02x03 - Els desastres del Rei Artús - El rei ginebra

  Un petit error en un encanteri d'en Merlí ha fet que el rei Artús i la Ginebra es canviïn de cos. A la princesa li ha sortit barba! Per desfer l'encanteri, en Merlí necessita el llibre trampa de la vall de Cheshire. Allà, forces fosques els barraran el pas a cada cruïlla: el riu de l'hostilitat, l'eriçó mutant de Cheshire i els pingüins enfadats de Shrewsbury!

  02X04 - Els desastres del Rei Artús - Darrere de la taronja taronja

  Avui la princesa Ginebra només vol una taronja. Una taronja rodona, sucosa i, és clar, taronja. Poc s'imagina el rei Artús que per fer contenta la seva estimada haurà de participar en l'exposició hípica de Camelot, travessar tota Espanya, córrer davant dels toros a Pamplona i plantar cara al toro gegant de dos caps que respira foc de València!

  02x05 - Els desastres del Rei Artús - Els cucs que van portar cua

  L'Antoine de la Poulet, el famós dissenyador de moda, farà un vestit a la princesa Ginebra. Però és clar, no pot ser de qualsevol material. Ha d'estar fet amb la millor seda del món, la dels cucs de seda vampirs de Rangun. Això, evidentment, és feina del rei Artús que, en tornar a França, es trobarà la seva estimada princesa empresonada!

  02x06 - Els desastres del Rei Artús - Una torre amb bona vista

  Els capritxos de la princesa Ginebra cada cop són més extravagants. Ara resulta que vol que la seva torre tingui vistes al mar. Seguint els consells del rei Canut, a l'Artús i a en Merlí no se'ls ha acudit altra cosa que tapar el desaigüe de Penzance. I tant, que tindrà vistes al mar, la torre de la princesa! I potser al fons del mar i tot!

  02x07 - Els desastres del Rei Artús -El salmó del coneixement

  La princesa Ginebra, després de set-centes setze propostes de matrimoni del rei Artús, creu que encara no té la saviesa que cal per decidir com ha de ser el seu marit. La mena de saviesa que s'adquireix menjant el llegendari salmó del coneixement,que neda en un riu de la llunyana Irlanda. Avui l'Artús ho té complicat, però ja saps que no hi ha res que l'aturi!


  02x08 - Els desastres del Rei Artús - L'home coet

  Aquest cop a la Ginebra se li ha ficat al cap que vol veure uns focs artificials. L'Artús anirà fins al cim d'una muntanya perduda de l'Himàlaia a veure el Drac de Foc, antic company d'escola d'en Merlí i fabricant dels millors focs d'artifici del món. Abans, però, s'hauran d'enfrontar a una terrible bandada de conills de Noruera albins! Que no els passi res!

  02X09 - Els desastres del Rei Artús - La cabra maragda

  Avui el rei Artús està convençut que se sortirà amb la seva! I és que, gràcies a un encanteri d'en Merlí, pot llegir la ment de la seva estimada princesa. La pega és que la Ginebra canvia tantes vegades de pensament, que l'Artús gairebé no hi és a temps! Fins al punt que, enlloc de portar-li un vestit de color maragda, és capaç de presentar-se amb una cabra!

  02x10 Els desastres del Rei Artús - El Merlí malvat

  La Ginebra està molt amoïnada, perquè diu que no té el nas perfecte. L'Artús, desesperat per la tristor de la seva estimada, anirà amb en Merlí a buscar un mirall màgic anomenat "El reflex de la núvia". Un petit error, però, farà que en Merlí ensopegui amb el "Mirall malvat del cor negre". Ja pot començar a córrer l'Artús! En Merlí li ve al darrere!

  02x11 - Els desastres del Rei Artús - La corda i el que no se'n recorda

  Per fi la princesa Ginebra ha acceptat casar-se amb el rei Artús! Això sí, abans se li haurà de declarar de genolls al balcó de la seva torre. Després de molts intents, en Merlí li suggereix el truc de la corda màgica, que només el coneix un misteriós ermità de les terres Mitjanes. El rei Artús està disposat a qualsevol cosa per arribar al balcó de les seva estimada! Qualsevol cosa!

  02x12 - Els desastres del Rei Artús - El rei i el rai

  Els rampells de la princesa Ginebra cada cop són més extravagants! I és que avui li ha agafat la baterola de banyar-se amb llet de burra! El rei Artús no s'ho pensa dues vegades... i cap a Espanya! Allà hi coneixerà Don Quixot, lluitarà contra els molins de vent, i fins i tot contra un lleó! Tot per trobar una burra! Ves, però, que no sigui un burro!

  02x13 - Els desastres del Rei Artús - El torneig del terror

  Convençuda que el seu pare ha ofert la seva mà en matrimoni al guanyador del torneig anual de Camelot, la princesa ha suplicat a l'Artús que s'hi presenti. I és que la Ginebra es casaria amb l'Artús, abans que amb cap altre! Serà capaç de vèncer Sir Lancelot, Sir Margaret, Robin Hood i Guillem Tell?! I segur que el premi és la mà de la princesa?!
 • Afegit (i completada!!) l'01x11 - Els desastres del Rei Artús - L'ós que va ser un os [RIP TDT S3 Català per a rucatala.org] Per Teucre.avi

  (Ara trobar la resta en DVD...)
 • sart
 • i
 • 36 visitants

Aquesta llista està feta a partir dels usuaris actius durant els darrers 20 minuts.

ProgramacióAltres webs d'enllaços


Altres WEBs