Blade Runner  Top

 • m'agradaria baixar la versió original de 'Blade Runner'. A rucatala hi ha aquest enllaç, que em sembla que és el que jo vull, però no hi deu haver fonts: ---Blade runner - Ridley Scott - 1982 [RIP TDT TV3 Català per a rucatala.org & comparteix.net] Per Teucre.avi---.
  Que em pot ajudar algú?. Gràcies.

  Jo puc oferir una peli boníssima que vaig subtitular al català, que es diu 'Jade Soturi'. És Finlandesa, de ficció. Un guerrer de l'antiga xina que després de vèncer el mal renuncia a la glòria per l'amor d'una noia que buscarà a través dels segles fins arribar a la Finlàndia actual...
  Només necessito que algú em digui com es comparteix amb l'emule (haha, no domino el tema... icon_biggrin ).

  apa siauuuuuuuuuuuuuu
 • Hola d1k2!!

  Jo vaig fer la captura de TV3 en el seu dia, però et recomano que et passis per mecanoscrit o totsrucs on la trobaràs amb millor qualitat (versions fetes a partir de HD, DVD i fins i tot BD amb l'àudio de TVC), ara no recordo en quina de les dues però hem sona que fa relativament poc l'he vist re-publicada o sia que estarà fresca!!, encara que aquestes sempre tenen demanda...

  Per compartir un arxiu a l'emule??

  Dons molt fàcil, en principi tens una carpeta incoming que és on van a petar tot el que et descarregues, oi?? dons el poses allí i li dones al botó recarregar, esta a l'apartat de compartits.

  Un cop la veus ja en el teu Emule, estarà en l'apartat compartits->Fitxers entrants cliques en el arxiu amb el botó dret i en el desplegable cerques "Mostrar l'enllaç eD2K"

  Ara li dones al botó copiar al porta retalls i m'ho enganxes en un mail a teucre(arroba)gmail.com i te la publico ràpid.... (és avorrit que tot ho pengi jo i sempre va bé una novetat) i l'argument... promet!!

  ;)

  De tota manera aquesta la tinc a ma i la re comparteixo i també un documental que van fer del making off:
  Dies perillosos, com es va fer Blade runner [RIP TDT 33 Català per a rucatala.org & comparteix.net] Per Teucre.avi

  Compta que en uns dies estarà més repartida!!
 • ameliapond
 • i
 • 21 visitants

Aquesta llista està feta a partir dels usuaris actius durant els darrers 20 minuts.

ProgramacióAltres webs d'enllaços


Altres WEBs