[Documental] Seixanta i el sexe - Nili Tal - 2010  Top

 • File Name : Seixanta i el sexe - Nili Tal - 2010 [RIP TDT 33 Català per a rucatala.org] Per Teucre.avi
  Mida del fitxer: 700 Mb.

  [Pel·lícula]
  Vàlid: Sí [AVI]
  Duració: 01:09:11
  Pel·lícula completa: Sí

  [Vídeo]
  Resolució: 720x416
  Còdec: XviD MPEG-4 codec
  MPS : 25,00
  BitRate: 1286 Kbps
  Factor de qualitat: 0,18 b/px

  [Àudio]
  Còdec: MPEG 1 or 2 Audio Layer 3 (MP3)
  Nombre de canals : 2
  Velocitat de mostra: 48000 Hz
  BitRate: 128 Kbps


  SEIXANTA I EL SEXE (Sixty and the City)

  "Seixanta i el sexe" 70' Una producció de Nili Tal Productions (2010)

  Direcció, guió i producció: Nili Tal
  Realització: Nili Tal, Einav Giat i Shalom Rufaizen
  Edició: Hadara Oren


  Quan Nili Tal, coneguda periodista, directora i productora de documentals israeliana, va arribar a l'edat de 61 anys se sentia atractiva i va decidir buscar una relació perquè no volia envellir sola.

  Era una dona divorciada, amb dos fills, cinc néts, un gos i un gat. Aleshores, es va fotografiar de manera provocativa i va enviar les fotos a una pàgina de contactes a Internet. Va rebre 1.342 respostes d'homes d'entre 20 i 80 anys. Va comprar una càmera de vídeo professional i va començar el seu viatge amb l'objectiu de filmar totes les trobades amb els potencials pretendents. Trobaria l'home idoni? Hi ha esperança per als qui viuen sols i són grans?

  Durant el procés de canvi, de transformació personal, Nili va conèixer més de cinquanta homes, israelians i europeus, es va embarcar en un creuer de solters per la Riviera Maia i va gaudir de cada minut. Quan ja tenia enregistrades 250 hores de vídeo i encara no havia trobat parella, va decidir fer el documental "Seixanta i el sexe" ("Sixty and the city")

  El documental de Nili Tal és una mirada profunda sobre la vellesa i l'amor, un recerca divertida i intel·ligent que interpel·la persones de diferents edats per comprendre millor com afronten les persones grans que viuen soles les noves maneres de relacionar-se, quan encara se senten vitals, atractives i intel·ligents.

  Nili Tal, directora Periodista, directora de cinema i productora de documentals nascuda a Tel-Aviv el 1944, el 1997 va crear Nili Tal Productions i va començar a produir documentals per a les televisions israelianes. Molts dels seus treballs -que toquen temes tan compromesos com les xarxes de tràfic de dones a l'antiga Unió Soviètica i a Israel, el tràfic d'òrgans i de medicines o l'assassinat de dones en mans de les seves parelles- han participat en festivals internacionals i han estat emesos per televisions europees.

  Més informació  Pàgina de descarrega
 • 32 visitants

Aquesta llista està feta a partir dels usuaris actius durant els darrers 20 minuts.

ProgramacióAltres webs d'enllaços


Altres WEBs