REFERÈNDUM  Top

 • Donat que el govern d'Espanya bloqueja l'accés a la pàgina web del Referèndum, potser el mitjà més senzill per a poder accedir-hi, es descarregar-se el VPN TOR, és gratuït. Us el podeu descarregar a
  https://www.tor…nload/download
  i un cop instal·lat només cal anar a
  https://www.ref1oct.eu/
  el lloc web que la Generalitat té a Luxemburg.
 • Gràcies per la informació!!!
 • Avui hem votat (enhorabona!!, de debò!!)

  Però 844 persones arreu de Catalunya, n'han patit les conseqüències físiques de les "forces" de "seguretat" de l'estat espanyol (a l'hora d'escriure aquestes ratlles.) i esperat!! que demà podrem comptar tota la colla de demandes i querelles que ja esperàvem per celebrar el referèndum, les multes i inhabilitacions pendents que també esperem, així com tota la parafernàlia a prop de les majories silencioses, els que es queden a casa i tota la pesca.

  Les primeres declaracions dels democratanonacionalistesdetotalavida (des el 18 de luliol de 1936) és que han fet bé!!!!!!!!!!!!

  Doncs NO!!

  Les CUP, Òmnium Cultural i l'Assemblea demanen una vaga general pel dia 3 d'octubre, cada dia a les 22.00 de la nit hi ha repic d'atuells (si no ets sord vivint a Catalunya ja en deus haver sentit algun cop....), estigueu atents a les directrius de la Generalitat de Catalunya i de qualsevol dels partits, entitats o qualsevol altre ens que li donen suport.

  Només us demano en la mida de les vostres possibilitats de col·laborar i fer saber o promoure qualsevol acció de resistència pacifica, ara i sempre contra aquests invasors.

  Ara o ets víctima o botxí
  Sí no és ara... quant?. Si no és aquí...on?
 • riggs1983
 • i
 • 37 visitants

Aquesta llista està feta a partir dels usuaris actius durant els darrers 20 minuts.

ProgramacióAltres webs d'enllaços


Altres WEBs