[Incidències] Començem bé el 18!!  Top

 • Hem patit una greu fallada en el servidor, a veure si en les properes hores ja podem assegurar el servei i la operativitat.
 • A casa, estic canviant d'operador i falla, ara mateix no va res i n'hi ha per dies.... segons ells

  Pel mòbil... és complicat publicar...
 • Ànims!!
  Ja sabeu que quan torneu ens trobareu a la xarxa. Es valora molt la vostra feina.
  Espero que tot aquest enrenou passi el més ràpidament possible.
  Una abraçada
 • puput

  Ànims!!
  Ja sabeu que quan torneu ens trobareu a la xarxa. Es valora molt la vostra feina.
  Espero que tot aquest enrenou passi el més ràpidament possible.
  Una abraçada


  Gràcies!!

  Al final i després de gairebé una setmana, ja torno a tenir internet!!... però al final he hagut d'optar per un tercer operador!!!!!! de moment aquest funciona des les 15:00...

  Tornem a la "normalitat" ;)
 • Perfecte!! N'estic molt content de que ja s'hagi pogut arreglar el problema, encara que deu ni do amb les companyies subministradores d'internet... En fi, aquí ens tindreu per a qualsevol cosa, si es pot ajudar amb el què tenim i som.... Mentrestant, a gaudir del Ruc Català. Moltes gràcies per la vostra dedicació.
 • puput

  Perfecte!! N'estic molt content de que ja s'hagi pogut arreglar el problema, encara que deu ni do amb les companyies subministradores d'internet... En fi, aquí ens tindreu per a qualsevol cosa, si es pot ajudar amb el què tenim i som.... Mentrestant, a gaudir del Ruc Català. Moltes gràcies per la vostra dedicació.


  Moltes gràcies pel suport company!!

  I potser... et/us prendre la paraula!!!

  A veure, el web del Ruc, necessita (de fa anys!!) un rentat de cara a fons, jo... la veritat ho provo però no m'hi veig capacitat per modernitzar o fer de 0 el web... el programari està absolutament desfasat i pel que veig és té que fer tot de nou...., ara bé, aquí la teoria, perfecte!! , els llibres i els tutorials, cap problema... la practica... un desastre!!

  Així, si qualsevol amb coneixements (que n'hagi fet una, que funcioni!! vaja!!) de creació de webs (la idea és refer o fer el web amb Drupal (o similar)) hem vol enviar un privat, penso que TOTS ho agrairem...

  I la idea també és fer el nou web, molt més obert i amb la vostra participació, donant la vostra opinió i fins i tot triant diferents opcions que, QUANT tiri endavant u presentaré/em.

  Per fer-vos una idea, jo tinc al cap un tipus d'estructura com la d'Hispashare (és feta amb Drupal)

  Qualsevol, consell i/o suggeriment, serà pres en consideració!!!
 • 33 visitants

Aquesta llista està feta a partir dels usuaris actius durant els darrers 20 minuts.

ProgramacióAltres webs d'enllaços


Altres WEBs