[documental] Arropiero, el vagabund de la mort - Carles Balagué - 2008  Top

 • File Name : Arropiero, el vagabund de la mort - Carles Balagué - 2008 [RIP TDT 33 Català per a rucatala.org] Per Teucre.avi
  Mida del fitxer: 700 Mb.

  [Pel·lícula]
  Vàlid: Sí [AVI]
  Duració: 01:19:41
  Pel·lícula completa: Sí

  [Vídeo]
  Resolució: 720x400
  Còdec: XviD MPEG-4 codec
  MPS : 25,00
  BitRate: 1120 Kbps
  Factor de qualitat: 0,16 b/px

  [Àudio]
  Còdec: MPEG 1 or 2 Audio Layer 3 (MP3)
  Nombre de canals : 2
  Velocitat de mostra: 48000 Hz
  BitRate: 108 Kbps

  ARROPIERO, EL VAGABUND DE LA MORT

  Carles Balagué (Catalunya, 2008; 80 minuts)
  Una producció de Diafragma amb Televisió de Catalunya i la col·laboració de l'ICIC

  Crònica de la vida de Manuel Delgado Villegas, l'Arropiero, l'assassí en sèrie més important de la història d'Espanya. Vagabund erràtic que vivia de vendre's la seva sang, va confessar 48 assassinats, però la policia només en va poder investigar 22 i provar la seva participació en 7, alguns realitzats a França i a Itàlia.

  La justícia, la policia i els psiquiatres, incapaços de digerir un nivell de brutalitat com aquest, van decidir internar-lo i marginar-lo conjuntament amb el seu sumari. L'Arropiero va romandre retingut de per vida sense que es celebrés un judici pels crims que se li imputaven.

  Després de ser sotmès a dures "teràpies" i d'arrencar-li qualsevol rastre d'humanitat, va morir el 1998, i encara avui continuen vives moltes incògnites sobre la seva vida.

  Fitxa tècnica:
  Direcció, guió i producció: Carles Balagué
  Fotografia: Josep Gusi
  Muntatge: Carmen M. Guzmán
  Música original: Carles Pedragosa
  Producció executiva TVC: Jordi Ambròs
  Tècnics de so: Àlex Albors, Xavier Serra

  Carles Balagué és assagista i crític de cinema. Ha escrit sis llibres, l'últim dels quals titulat "Les millors pel·lícules del cinema negre". Fa 12 anys que programa les Sales Meliès de Barcelona dedicades a la recuperació del cinema clàssic i la difusió del cinema europeu i que van ser guardonades amb el Premi Sant Jordi l'any 1996. Productor, guionista i director de cinema, Carles Balagué ha dirigit quatre curtmetratges i deu llargs que han estat presentats a diversos festivals. El seu documental "La Casita Blanca" va guanyar el Premi Ciutat de Barcelona i es va presentar al Festival de Valladolid, les Setmanes del Cinema Espanyol de Nova York i de Los Ángeles. Durant més de quatre anys ha presidit el Col·legi de Directors de Cinema de Catalunya.

  Més informació

  http://i48.tinypic.com/1zlazix.jpg

  Pàgina de descarrega
 • 35 visitants

Aquesta llista està feta a partir dels usuaris actius durant els darrers 20 minuts.

ProgramacióAltres webs d'enllaços


Altres WEBs