[Documental] Artigas - Isao Llorens - 2006  Top

 • File Name : Artigas - Isao Llorens - 2006 [RIP TDT 33 Català per a rucatala.org] Per Teucre.avi
  Mida del fitxer: 801 Mb.

  [Pel·lícula]
  Vàlid: Sí [AVI]
  Duració: 01:10:51
  Pel·lícula completa: Sí

  [Vídeo]
  Resolució: 704x400
  Còdec: XviD MPEG-4 codec
  MPS : 25,00
  BitRate: 1449 Kbps
  Factor de qualitat: 0,21 b/px

  [Àudio]
  Còdec: MPEG 1 or 2 Audio Layer 3 (MP3)
  Nombre de canals : 2
  Velocitat de mostra: 48000 Hz
  BitRate: 131 Kbps

  ARTIGAS - Isao Llorens - 2006

  "Artigas". Una biografia del ceramista català Josep Llorens Artigas. Des de finals dels anys 20, Llorens Artigas està considerat el mestre de la ceràmica espanyola. La seva obra està lligada al torn com a procediment i al gres com a material, i a una inspiració molt allunyada del decorativisme imperant.

  La seva obra es considera clàssica i és una referència obligada per als artistes que concreten la seva creativitat al voltant del torn i els esmalts. Els seus treballs teòrics sobre pastes i esmalts són consultats encara avui dia per ceramistes de tot el món, ja que han estat traduïts a nombrosos idiomes. Les seves peces, de formes sòbries, subtils, depurades i sense nanses són d'una gran perfecció tècnica. L'única decoració és el color i la qualitat dels esmalts.

  El documental fa un recorregut per la seva experiència artística i vital, situació que el va portar de Barcelona a París. Després de diverses estades a Ceret, s'estableix finalment en una masia de Gallifa, on instal·la el seu taller definitiu. També va estar al Japó en contacte amb ceramistes nipons molt propers a les seves inquietuds artístiques en el camp de la ceràmica. Som testimonis de les seves trobades amb Buñuel, Picasso, Dufy, Miró, etc. a través de les fotografies de Català i Roca i de filmacions d'arxiu.

  Més informació

  http://i48.tinypic.com/y19hu.jpg

  Pàgina de descarrega
 • 31 visitants

Aquesta llista està feta a partir dels usuaris actius durant els darrers 20 minuts.

ProgramacióAltres webs d'enllaços


Altres WEBs