Concepción Arenal - Laura Mañá - 2012

File Name : Concepción Arenal - Laura Mañá - 2012 [RIP TDT TV3 Català per a rucatala.org & comparteix.net] Per Teucre.avi
Mida del fitxer: 1,09 Gb.

[Pel·lícula]
Vàlid: Sí [AVI]
Duració: 01:28:14
Pel·lícula completa: Sí

[Vídeo]
Resolució: 720x400
Còdec: XviD MPEG-4 codec
MPS : 25,00
BitRate: 1583 Kbps
Factor de qualitat: 0,23 b/px

[Àudio]
Còdec: ATSC/A-52 Dolby AC3
Nombre de canals : 2
Velocitat de mostra: 48000 Hz
BitRate: 192 Kbps


CONCEPCIÓN ARENAL, LA VISITADORA DE PRESONS

Productors: Televisió de Catalunya, Distinto Films, Zenit TV, TVG, Canal Sur Televisión i Televisión Española, 2012
Direcció: Laura Mañá
Guió: Rafa Russo i Laura Mañá
Producció executiva: Miriam Porté i Zaza Ceballos
Producció delegada Televisió de Catalunya: Cruz Rodríguez
Director de fotografia: Sergi Gallardo
Música: Francesc Gener
Intèrprets: Blanca Portillo (Concepción Arenal), Anna Casas (Petra), Mabel Rivera (Juana de Vega), Òscar Rabadán (Goyo), Pere Arquillué (Garrido), Fermí Reixach (narrador) i Diana Gómez (Florentina)

Al segle XIX, en un context en que l'execució pública és un fenomen de masses i la gent del carrer repudia l'estament penitenciari, Concepción Arenal és anomenada visitadora de presons de dones. La seva tasca consisteix en visitar a les preses, estudiar el presidi i aportar solucions als problemes per a millorar les seves condicions de vida, que són realment precàries.

Arenal creu que per això es fa indispensable conèixer a les preses a fons. Entre les preses coneix a Petra, una dona condemnada per assassinar els seus fills. Viu aïllada, sense cap mena de contacte amb la realitat ni amb la resta de preses. Per a Concepción, Petra serà el gran repte, saber si és innocent o culpable, però per damunt de tot salvar-la moralment i donar-li pau. Arenal també proposa canvis en les relacions de poder i suborn que s'estableixen amb els funcionaris de presons. Florentina, una de les preses, és violada sistemàticament per Goyo. Finalment quedarà embarassada i tant, Concepción com les preses, lluitaran perquè el nen es quedi al presidi. I Concepción ensenyarà als funcionaris a exercir el poder sense sobrepassar-se. Totes aquestes reformes i els canvis en les feines del presidi no agraden a Garrido i a Don Álvaro, que veuen com el presidi comença a canviar massa, i organitzen una falsa fuga de les preses perquè Arenal sigui destituïda del seu càrrec.

Arenal deixa de ser visitadora de presons però quan tot ha de tornar a ser com abans, tant les preses com els funcionaris es neguen a perdre totes les millores que havien aconseguit gràcies a Arenal. I la seva feina per millorar la qualitat de vida dels delinqüents perdura malgrat la seva destitució.

Més informacióPàgina de descarrega
Nom del fitxer: Concepción Arenal, la visitadora de presons - Laura Mañá (2012) [WEB-Rip 720p català per a rucatala.org] per Borinot.mkv

Mida del fitxer: 1,35 GB

[Pel·lícula]
Vàlid: Sí [Matroska]
Duració: 01:28:12
Pel·lícula completa: Sí

[Vídeo]
Resolució: 1024x576
Còdec: MPEG4 ISO advanced
MPS : 25,00
BitRate: 2000 Kbps

[Àudio]
Còdec: (Dolby(TM)) AC3
Nombre de canals : 2
Velocitat de mostra: 48000 Hz
BitRate: 192 Kbps

CONCEPCIÓN ARENAL, LA VISITADORA DE PRESONS (Concepción Arenal, la visitadora de cárceles)

Idioma versió original: castellà
Producció: TVC, Distinto Films, Zenit TV, TVG, Canal Sur Televisión i Televisión Española, 2012
Direcció: Laura Mañá
Guió: Rafa Russo i Laura Mañá
Durada: 88 minuts
Fotografia: Sergi Gallardo
Música: Francesc Gener

Intèrprets: Blanca Portillo (Concepción Arenal), Anna Casas (Petra), Mabel Rivera (Juana de Vega), Òscar Rabadán (Goyo), Pere Arquillué (Garrido), Fermí Reixach (narrador) i Diana Gómez (Florentina)

Premis:
2013: Premis Gaudí: Nominada a Millor pel·lícula per a TV

Sinopsi:
Al segle XIX, en un context en què l'execució pública és un fenomen de masses i la gent del carrer repudia l'estament penitenciari, Concepción Arenal és nomenada visitadora de presons de dones. La seva tasca consisteix a visitar a les preses, estudiar el presidi i aportar solucions als problemes per a millorar les seves condicions de vida, que són realment precàries.

Més informació

Pàgina de descarrega