Comissari Dupin [Sèrie]

Per acció disciplinària, el cap de policia Georges Dupin és traslladat de París a Concarneau, a la Bretanya. Les seves investigacions ens fan visitar els paisatges més bonics de la Bretanya, que un ciutadà malhumorat aprendrà a apreciar.

Producció: Filmpool Fiction. (Alemanya)
Direcció: Diversos
Guió: Diversos
Durada: 90 minuts

Intèrprets: Pasquale Aleardi (Georges Dupin), Jan Georg Schütte (Inspector Thierry Kadeg), Annika Blendl (Nolwenn), Ludwig Blochberger (Riwal), Christina Hecke (Claire Lannoy), Heinrich Giskes (Dr. Garreg)

[Vídeo]
Resolució: 1280x720
Còdec: MPEG4 ISO advanced
MPS : 25,00
BitRate: 2000 Kbps

[Àudio]
Còdec: (Dolby(TM)) AC3
Nombre de canals : 2
Velocitat de mostra: 48000 Hz
BitRate: 192 Kbps

Més informació

Pàgina de descarrega
Nom del fitxer: Comissari Dupin 1x01 Relacions bretones (2014) [WEB-Rip 720p catala per a rucatala.org] per Borinot.mkv

Mida del fitxer: 1,34 GB

COMISSARI DUPIN 1x01 RELACIONS BRETONES (Bretonische Verhältnisse)

Sinopsi:
Georges Dupin, un comissari de policia de París, de caràcter inconformista, és traslladat a la Bretanya. El seu primer cas serà l'assassinat del patriarca de la respectable família hotelera Penec, que compta entre els seus membres, amb un diputat al parlament.

Malgrat que ningú confia en el foraster que ha arribat des de la capital, Dupin i els seus pintorescos assistents descobriran l'existència d'una pintura desconeguda de Gauguin -que la primera víctima havia promès al museu d'Orsay- i, alhora, del paper que han jugat en els assassinats dues falsificacions del mateix quadre.

Pàgina de descarrega
Nom del fitxer: Comissari Dupin 1x02 Onades bretones (2014) [WEB-Rip 720p catala per a rucatala.org] per Borinot.mkv

Mida del fitxer: 1,35 GB

COMISSARI DUPIN 1x02 ONADES BRETONES (Bretonische Brandung)

Sinopsi:
A deu milles marines de Concarneau, a la platja de la pintoresca illa de Saint Nicolas, hi apareixen tres cadàvers, els d'en Lucas Lefort, el propietari de l'escola de vela de l'illa; el de Yannug Konan, un empresari de la construcció amb fama d'estafador i el del ric vividor, Grégoire Pajot. Quan Dupin descobreix que els tres homes, després d'una vetllada ben regada amb vi al restaurant de l'illa, van sortir a navegar malgrat els avisos de tempesta, està temptat de tancar el cas i considerar-lo un tràgic accident. Però l'informe del forense constata que les víctimes, a més d'alcohol, tenien un elevat nivell de tranquil·litzants a la sang. La hipòtesi de l'accident, per tant, no sé sosté: es tracta d'un triple assassinat.

Pàgina de descarrega
Nom del fitxer: Comissari Dupin 1x03 Or bretó (2015) [WEB-Rip 720p catala per a rucatala.org] per Borinot.mkv

Mida del fitxer: 1,35 GB

COMISSARI DUPIN 1x03 OR BRETÓ (Bretonisches Gold)

Sinopsi:
Un vespre, quan tot just està plegant de la feina, el comissari Dupin rep, per sorpresa, una trucada d'una periodista amb qui té una bona amistat. La Lilou Bréval sembla nerviosa i li demana que es trobin immediatament en unes salines d'un racó apartat de la Bretanya. La trobada, però, no es produeix, perquè la Lilou desapareix sense deixar rastre, i Dupin s'escapa per ben poc d'una pluja de trets.

Tot apunta que la periodista estava a punt de destapar tota una trama de negocis foscos de la poderosa indústria de la sal. Tot i que la zona no correspon a la jurisdicció de Dupin, el comissari està decidit a ocupar-se de la investigació. De fet, s'arrisca a ficar-se en un munt de problemes i, fins i tot, a acabar detingut, però per a Dupin, la desaparició de la Lilou és molt més que un altre cas: es tracta d'una qüestió del tot personal.

Pàgina de descarrega
Nom del fitxer: Comissari Dupin 1x04 Orgull bretó [TDT-Rip 720p catala per a rucatala.org] per Borinot.mkv

Mida del fitxer: 1,34 GB

COMISSARI DUPIN 1x04 ORGULL BRETÓ (Bretonischer Stolz)

Sinopsi:
Una nit, l'antiga estrella del cinema Sophie Bandol descobreix un cadàver davant de casa seva. Esgarrifada, truca a la policia, però quan els agents arriben, el cadàver ha desaparegut. Pot ser que tot hagi estat producte de la imaginació de la dona? Al capdavall, es tracta d'una diva capriciosa i d'imaginació encesa, pensa el comissari Kadeg. Però Dupin no ho veu així. Que, de moment, no hi hagi cap cos, no vol dir que no s'hagi comès un crim.

El comissari es fica a fons en la investigació i troba la pista d'un home de negocis escocès desaparegut. Poc després, apareix un segon cadàver, i també es tracta d'un home escocès. Sembla clar que els dos crims han d'estar relacionats. De fet, els dos homes havien viatjat a la Bretanya des d'Escòcia feia només uns dies. Les investigacions de Dupin el porten a interrogar un criador d'ostres, Baptiste Kolenc, i un empresari, Matthieu Tordeux. Els dos homes tenen força coses a amagar...

Pàgina de descarrega
Nom del fitxer: Comissari Dupin 1x05 Marea bretona (2017) [WEB-Rip 720p catala per a rucatala.org] per Borinot.mkv

Mida del fitxer: 1,32 GB

COMISSARI DUPIN 1x05 MAREA BRETONA (Bretonische Flut)

Sinopsi:
A la llotja del port de Douarnenez apareix el cadàver d'una jove pescadora al contenidor de les restes de peix. La noia vivia a l'Île de Sein, un paratge agrest on, poc després, apareix un segon cadàver, també d'una noia jove. La Céline i la Laetitia, les dues víctimes, eren parella des de feia poc, i el comissari Dupin ho té molt difícil per identificar algun sospitós a primer cop d'ull. L'exnòvio de la Céline tindria un motiu i, a més, la seva coartada no sembla gens creïble. Però en Dupin no creu que el jove sigui el culpable. Més aviat es fixa en l'empresari Charles Morin que, amb els seus vaixells de pesca industrial no respecta les lleis de protecció de l'entorn, i, per aquest motiu, patia les accions de protesta de la Céline i la Laetitia.

Però en Dupin potser hauria de buscar la solució en un altre lloc, perquè les dues víctimes se sentien molt atretes pel mite de l'antiga ciutat submergida d'Ys...

Nom del fitxer: Comissari Dupin 1x06 Resplendor bretona (2018) [WEB-Rip 720p catala per a rucatala.org] per Borinot.mkv

Mida del fitxer: 1,33 GB

COMISSARI DUPIN 1x06 RESPLENDOR BRETONA (Bretonisches Leuchten)

Sinopsi:
És estiu a la Bretanya, l'època més bonica de l'any. El comissari Dupin per fi pot fer vacances amb la seva companya, la Claire, però sembla que la tranquil·litat del descans no està feta per a ell, ja que només arribar, s'assabenta que allà mateix, a la pintoresca costa de Granit Rosa, resulta que fa set anys es va produir un assassinat en una pedrera abandonada.

En una passejada, Dupin coneix l'empresari immobiliari Gilbert Durand, que passa uns dies de vacances al mateix hotel amb la seva dona, l'Alizée. Els dos homes de seguida s'entenen, però sembla evident que l'Alizée, la dona d'en Durand, pateix alguna mena de trauma. De fet, davant mateix dels ulls del comissari, l'Alizée es tira al mar i les patrulles de rescat no aconsegueixen localitzar-ne el cos.

En Durand no es pot explicar el suïcidi de la seva dona, però llavors apareix una altra dona morta en circumstàncies misterioses a la pedrera abandonada. És una casualitat?

El comissari Dupin no es conforma amb acceptar el que sembla obvi, perquè creu que els dos crims estan relacionats i, malgrat que li tocaven aquestes merescudes vacances, comença a investigar.

Pàgina de descarrega
Nom del fitxer: Comissari Dupin 1x07 Secrets bretons (2019) [WEB-Rip 720p catala per a rucatala.org] per Borinot.mkv

Mida del fitxer: 1,33 GB

COMISSARI DUPIN 1x07 SECRETS BRETONS (Bretonische Geheimnisse)

Sinopsi:
El bosc encantat de Brocelianda té un significat molt especial a la Bretanya perquè diuen que s'hi va originar la saga mítica del rei Artús. El comissari Dupin també hi té una relació especial perquè hi va passar moments de la seva infantesa. Just quan, un diumenge, es decideix a fer-hi una escapada, en Dupin topa amb Blanche Cadiou, que acaba de trobar el seu marit mort a casa seva.

Fabien Cadiou ha estat assassinat perquè ha enxampat un lladre entrant a casa. Però què buscava exactament el lladre en una llar modesta on no hi ha gairebé res de valor per emportar-se? Poc després d'aquest primer assassinat, apareix un altre cadàver a la vora d'un llac de les rodalies, el del carter del poble, Paul Picard.

El comissari Dupin no té cap dubte que els dos assassinats estan relacionats. De fet, en Picard i en Cadiou eren amics, historiadors aficionats i investigadors de la saga artúrica, i tenien un enemic en comú, un inversor de la zona decidit a construir un parc temàtic sobre els cavallers de la taula rodona als terrenys del bosc mític de Brocelianda.

Poc després apareix un tercer cadàver. Quins poden ser els motius ocults d'aquesta sèrie d'assassinats?

Nom del fitxer: Comissari Dupin 1x08 Llegat bretó (2020) [WEB-Rip 720p catala per a rucatala.org] per Borinot.mkv

Mida del fitxer: 1,33 GB

COMISSARI DUPIN 1x08 LLEGAT BRETÓ (Bretonisches Vermächtnis)

Sinopsi:
Un matí del tot tranquil a Concarneau, el comissari Dupin comença el dia fent un cafè en una terrassa quan, davant seu, cau des d'un balcó i mor a l'acte un metge respectat de la ciutat, Pierre Chaboseau. De seguida resulta evident que algú l'ha empès cap a la seva mort.

Al pis des d'on s'ha produït la caiguda, Dupin hi troba la dona del metge, Maelle Chaboseau, completament desorientada i incapaç de proporcionar-li cap informació perquè assegura que no ha vist res de res. Però quina credibilitat té el testimoni de Maelle Chaboseau si resulta que manté a ulls de tothom una relació amb un vell amic del seu marit, Jodoc Luzel? Qui era, Pierre Chaboseau, que amb els seus amics Jodoc Luzel i Brecan Priziac havia marcar decisivament la història de les últimes dècades a Concarneau?

Durant la investigació, Dupin topa amb un mur de mentides i de secrets que es remunten a moltes dècades enrere. Sieren Cléac, una jove cambrera que ha estat l'última de veure amb vida Chaboseau, tampoc ajuda Dupin a aclarir gens el que ha passat. I llavors es produeix un segon assassinat, el de Jodoc Luzel. El tercer dels socis, Brecan Priziac està clarament en perill i Dupin haurà d'investigar contra rellotge si no vol que la cadena d'assassinats continuï.

Pàgina de descarrega
Nom del fitxer: Comissari Dupin 1x09 Especialitats bretones (2021) [WEB-Rip 720p catala per a rucatala.org] per Borinot.mkv

Mida del fitxer: 1,33 GB

COMISSARI DUPIN 1x09 ESPECIALITATS BRETONES (Bretonische Spezialitäten)

Sinopsi:
Al mercat de Saint Malo, el comissari Dupin presencia com la famosa xef Blanche Trouin mor a ganivetades a mans de la seva germana Lucille. La Lucille fuig a corre-cuita però el comissari aconsegueix detenir-la. Un cop detinguda, però, la noia manté el més obstinat dels silencis.

Dupin, que sempre vol conèixer el rerefons de tots els crims que investiga, es troba davant d'un autèntic enigma. S'adona que no es tracta d'un assassinat comès a sang freda, però... per què la Lucille no s'intenta defensar? Tot i que les circumstàncies del crim semblen prou clares, Dupin es decideix a investigar-ho més a fons. Així, coneix el marit de la Blanche, en Kilian, que sembla més afectat per la conducta de la Lucille que no pas per la mort de la seva dona. També entra en contacte amb el company sentimental de la Lucille, en Charles Braz que, tan bon punt veu el comissari, intenta una fugida a la desesperada en ple atac de pànic.

Tothom juga amb les cartes marcades, tothom amaga alguna cosa i Dupin sospita que darrere de l'assassinat s'hi amaga molt més que una baralla mortal entre germanes. Quan es produeixen dos assassinats més, Dupin s'adona que la seva intuïció no li fallava.

Pàgina de descarrega