L'home 2.0 - Massimo Brega (2019) [Documentals]  Top

 • Un viatge a través de mutacions humanes, modificacions biològiques, millores tecnològiques, laboratoris d'òrgans tridimensionals, relacions entre humans i robots, i molt més, i descobrirà un nou home: l'home 2.0.

  L'HOME 2.0 (Man 2.0)

  Direcció i guió: Massimo Brega
  Producció: Kepach & AB productions. 2019 (França)
  Durada: 50 minuts per capítol
  Música: Petteri Sainio

  [Vídeo]
  Resolució: 1280x720
  Còdec: MPEG4 ISO advanced
  BitRate: 2000 Kbps

  [Àudio]
  Còdec: (Dolby(TM)) AC3
  Nombre de canals : 2
  BitRate: 160 Kbps

  Més informació
 • Nom del fitxer: L'home 2.0 1x01 R-evolució [WEB-Rip 720p catala per a rucatala.org] per Borinot.mkv

  L'HOME 2.0 1x01 R-evolució (R-evolution)

  Mida del fitxer: 799 MB

  Al llarg de 4500 anys, unes forces invisibles però increïblement poderoses han modelat la vida a la Terra. Les mutacions, el flux genètic, la deriva genètica i la selecció natural: aquestes són les forces motores del procés de l'evolució que ha portat la humanitat a ser el que és avui dia. Però al nostre món hi ha una força encara més poderosa que domina el procés de la evolució. És una nova forma d'energia capaç de modificar l'home, el món en què viu i l'essència mateixa de la vida; és una força capaç d'anticipar el futur i de produir una nova espècie humana. Aquesta força és la cultura, i la seva culminació és el progrés tecnològic i científic que ens envolta i que s'encarna en l'Homo sapiens 2.0.

  Pàgina de descarrega
 • Nom del fitxer: L'home 2.0 1x02 L'Homo Sapiens modificat genèticament [WEB-Rip 720p catala per a rucatala.org] per Borinot.mkv

  L'HOME 2.0 1x02 L'HOMO SAPIENS MODIFICAT GENÈTICAMENT (Homo Sapiens GM)

  Mida del fitxer: 798 MB

  La història de la humanitat s'enfronta a un fenomen nou: ara som capaços de modificar la nostra pròpia biologia. I de millorar-nos. Ja no ens conformem a ser capaços de llegir el nostre genoma, voler ser capaços de reescriure'l. La seqüenciació genètica precisa ens permetrà "arreglar" gens defectuosos, millorar els nostres gens i transmetre'ls als nostres fills i als fills dels nostres fills. Però fins on pot arribar arribar aquest procés?

  Pàgina de descarrega
 • Nom del fitxer: L'home 2.0 1x03 L'Homo tecnologicus [WEB-Rip 720p catala per a rucatala.org] per Borinot.mkv

  L'HOME 2.0 1x03 L'HOMO TECNOLOGICUS (Homo Technologicus)

  Mida del fitxer: 798 MB

  Els humans sempre hem fet servir la tecnologia per compensar les nostres febleses, fins que hem arribat al punt en què ens permet modificar el nostre cos per reparar-lo o, senzillament, millorar-lo. Cada vegada més, la tecnologia s'integra al cos humà. En laboratoris dels Estats Units ja s'imprimeixen òrgans tridimensionals amb l'ajuda d'un gel biocompatible i de cèl·lules cultivades i unides artificialment. D'aquesta manera s'elimina els risc de rebuig i s'aconsegueix que els òrgans tinguin una esperança de vida pràcticament infinita. Però quin percentatge del cos humà podem reproduir, trasplantar o reemplaçar actualment? I quin percentatge del cos es pot arribar a reemplaçar sense perill per a la vida?

  Pàgina de descarrega
 • Nom del fitxer: L'home 2.0 1x04 L'Homo Digitalis [WEB-Rip 720p catala per a rucatala.org] per Borinot.mkv

  L'HOME 2.0 1x04 L'HOMO DIGITALIS (Homo Digitalis)

  Mida del fitxer: 808 MB

  Sabem que el cervell de l'home no es desenvolupa de la mateixa manera que fa unes quantes dècades. Actualment vivim en l'era de la generació digital. Després que els humans hàgim modificat el nostre hàbitat, ara l'hàbitat ens modifica a nosaltres fins al punt que ens podem atrevir a pensar que l'home està fent les seves primeres passes com a nova espècie, una espècie amb capacitats superiors: l'"Homo sapiens digitalis".

  Pàgina de descarrega
 • Nom del fitxer: L'home 2.0 1x05 La societat 2.0 [WEB-Rip 720p catala per a rucatala.org] per Borinot.mkv

  L'HOME 2.0 1x05 LA SOCIETAT 2.0 (Society 2.0)

  Mida del fitxer: 795 MB

  Cap ésser humà nascut fa cent anys podria viure en l'entorn en què vivim avui dia. Som testimonis del naixement d'una nova societat modelada per les generacions més joves que han crescut en contacte amb les noves tecnologies. És una societat ràpida, globalitzada, hiperconnectada. L'Internet dels objectes, el big data i la intel·ligència artificial cada vegada hi són més presents i fan canviar l'aparença i l'organització de les ciutats, la nostra manera de treballar, les relacions personals... La societat 2.0 ja comença a ser una realitat.

  Pàgina de descarrega
 • Nom del fitxer: L'home 2.0 1x06 L'alba d'una nova espècie [WEB-Rip 720p catala per a rucatala.org] per Borinot.mkv

  L'HOME 2.0 1x06 L'ALBA D'UNA NOVA ESPÈCIE (The Dawn Of A New Species)

  Mida del fitxer: 800 MB

  En el sisè episodi de la sèrie arribem al final d'un periple que ens ha portat a seguir el rastre d'una nova generació d'éssers humans que es projecta en un futur no gaire llunyà. Analitzarem un sistema d'escriptura que ha conquerit l'esfera digital i ha iniciat una revolució en la comunicació de l'home 2.0. Al regne dels objectes, examinarem una nova forma de relació entre els éssers humans i els robots humanoides que pot arribar a l'esfera més íntima de les persones: la seva sexualitat. Descobrirem l'evolució d'implants que permetran una visió biònica i que ja avui poden restaurar la vista a persones amb dificultats oculars, i un mirall que ens revela els signes ocults de la salut. I investigarem els elements que fusionen l'home amb la màquina i que poden crear el cíborg, el possible futur de l'espècie.

  Pàgina de descarrega
 • juliboned
 • i
 • 8 visitants

Aquesta llista està feta a partir dels usuaris actius durant els darrers 20 minuts.

Programació
Altres webs d'enllaços