Incidents [Teatre]  Top

 • "Incidents" és un programa --idea original d'Andreu Buenafuente-- que vol descobrir nou talent provinent del millor teatre independent. I per fer-ho, els proposa la creació d'una ficció televisiva.

  Quatre capítols de quaranta minuts, cada un protagonitzat per una companyia de teatre independent a qui es fa un encàrrec molt concret: crear una peça de ficció per a la televisió. De la mà d'un equip expert en la matèria, l'equip haurà d'entrar en el món del llenguatge televisiu.

  El programa Incidents el protagonitzaran quatre companyies teatrals: La Calòrica, Sixto Paz, Companyia Solitària i el Eje Teatre. Cada una de les formacions proposa una ficció de 35 minuts sobre un tema d'actualitat, que ha estat enregistrada en pla seqüència.

  Les premisses que van rebre les companyies en el moment de l'encàrrec van ser que les ficcions havien de durar 35 minuts, situar-se en un sol espai i enregistrar-se en un pla seqüència. Havien de ser interpretades entre 2 i 5 actors i parlar de l'actualitat i la realitat, generant un "black mirror" teatral.

  Cada capítol d'"Incidents" acaba amb un reportatge de cinc minuts que acosta l'espectador a la companyia de cada episodi. Un espai en què es conversa amb els membres de cada formació per conèixer-ne l'essència, el motor creatiu de les seves propostes i la trajectòria.

  Producció de TVC amb la col·laboració d'El Terrat (The Mediapro Studio) i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

  Direcció: Enric Cambray
  Realitzador i director de fotografia: Kiku Piñol

  INCIDENTS

  [Vídeo]
  Resolució: 1280x720
  Còdec: MPEG4 ISO advanced
  BitRate: 2000 Kbps

  [Àudio]
  Còdec: (Dolby(TM)) AC3
  Nombre de canals : 2
  BitRate: 160 Kbps

  Pàgina de descarrega

  Més informació
 • Nom del fitxer: Incidents 1x01 Snegovik - Companyia La Calòrica [WEB-Rip 720p catala per a rucatala.org] per Borinot.mkv

  Mida del fitxer: 653 MB

  SNEGOVIK (La Calòrica)

  Guió: Joan Yago
  Direcció: Israel Solà
  Intèrprets: Júlia Truyol, Esther López, Xavi Francés, Marc Rius i Aitor Galisteo-Rocher.
  Amb la col·laboració especial de: Max Francés

  Sinopsi:
  Situem-nos: 21 de desembre. Palau de la Generalitat. Situació de crisi a les reserves energètiques. Un vaixell de moltes tones de gas, l'Snegovik, que estava entrant al port de Tarragona, de cop s'atura i fa mitja volta. No se sap què passa amb aquest vaixell fins que arriba un "burofax" de l'empresa on informa que lamentant-ho molt, un altre estat ha pagat més per la càrrega. Això genera una gran crisi de govern, s'han de prendre solucions ràpides i potser dràstiques. Hi haurà solidaritat al final entre països? O tothom mirarà per ell i acabarem robant subministraments de la pitjor manera entre nosaltres?

  Pàgina de descarrega
 • Nom del fitxer: Incidents 1x02 Tots Sants - Companyia Sixto Paz [WEB-Rip 720p catala per a rucatala.org] per Borinot.mkv

  Mida del fitxer: 617 MB

  TOTS SANTS (Sixto Paz)

  Guió: Jan Vilanova
  Direcció: Pau Roca
  Intèrprets: Dafnis Balduz i Pau Roca

  Sinopsi:
  En Jofre és una persona que està passant un mal moment. Les seves circumstàncies vitals són complexes. En molts aspectes, ja no és una persona autònoma, perquè ha perdut la seva tutela legal. Aquest fet desemboca en un cercle viciós de dependència i frustració personal del qual és difícil sortir-se'n. No té gaires amics. De fet, molts pocs. Potser cap. Tractar amb en Jofre és difícil. En Manel és dels pocs que encara el veuen de tant en tant. En Jofre li ha demanat ajuda per fer uns panellets per a Tots Sants. En Manel ha acceptat, content de donar una estona del seu temps a en Jofre. Però fer panellets amb la situació personal d'en Jofre no és fàcil.

  Pàgina de descarrega
 • Nom del fitxer: Incidents 1x03 Demà - Companyia El Eje [WEB-Rip 720p catala per a rucatala.org] per Borinot.mkv

  Mida del fitxer: 657 MB

  DEMÀ (El Eje)

  Guió: El Eje i Marc Ribera
  Direcció: Marc Ribera
  Intèrprets: Eric Balbàs, Maria Hernández i Mar Pawlowsky

  Sinopsi:
  Situem-nos en una situació distòpica, l'any 2043. Una triella conviu en un pis de la Barceloneta, una d'elles, embarassada de 9 mesos. Volen fer un sopar de gala perquè l'embaràs està programat i saben que l'infant està a punt d'arribar. A fora, el canvi climàtic, ho està destruint tot. De fet, a l'interior del pis hi ha un pam d'aigua a conseqüència de la crescuda del nivell del mar. Els coloms de la plaça Catalunya són els únics que poden adaptar-se a aquest nou món que ha de venir. Segurament l'espècie humana és de les poques que no sobreviu.

  Pàgina de descarrega
 • Nom del fitxer: Incidents 1x04 Perafita 1714 - Companyia Solitària [WEB-Rip 720p catala per a rucatala.org] per Borinot.mkv

  Mida del fitxer: 685 MB

  PERAFITA 1714 (Companyia Solitària)

  Guió: Companyia Solitària
  Direcció: Pol López
  Intèrprets: Pau Vinyals, Júlia Barceló i Pol López

  Sinopsi:
  Situem-nos a l'any 1714. Una dona entra arrossegant el cos malferit del que sembla un miquelet. Té una ferida greu sobre la clavícula. Ella, amb coneixements mèdics, el cura. Ell comença a delirar descrivint la batalla dels Degollats. Ella li dona menjar. Què passarà entre ells? Tot ens porta a recordar l'inici d'un idil·li romàntic, una relació passional enmig d'un gran conflicte bèl·lic en un context històric únic. Però precisament els personatges acabaran qüestionant aquesta expectativa narrativa. Per què se senten obligats a tenir una relació sentimental? Sexual? Quins condicionants socials o mandats de gènere fan que es generi una situació concreta i no pas una altra? Per què actuen com si fossin en una pel·lícula si són a la vida real? Fins a quin punt les nostres relacions estan condicionades per la ficció?

  Pàgina de descarrega
 • mayels,
 • xivarri
 • i
 • 4 visitants

Aquesta llista està feta a partir dels usuaris actius durant els darrers 20 minuts.

Programació
Altres webs d'enllaços